duminică, 11 decembrie 2011

altfel de horoscop :)


Berbec
Veți avea o zi nasoală de tot. Asta pentru că Luna e în liposucție iar Venus e o stațiune cam penală. Nu vă va merge deloc bine nici în afaceri. Să nu încercați să vă vindeți casa azi pentru că riscați să rămâneți pe drumuri. Dacă aveți un examen îl veți pica iar partenerul sau partenera vor organiza o orgie la care nu veți fi invitat. Cel mai bine ar fi să vă faceți curaj și să vă sinucideți. Astrele nu vă dau altă șansă.

Taur
Azi taurii vor mânca fân proaspăt cosit. Se vor plimba pe pășune și vor purta un clopot la gât. Riscă de asemenea să își prindă din greșeală coarnele într-un gard de sârmă ghimpată. Dacă sunteți în Spania și un nene pe un stadion încearcă să vă excite cu un prosop roșu nu cedați tentației. Vă va înfige săbii în spate până veți muri. Toate astea numai pentru că Jupiter e certat cu Pluto din desenele Disney.

Gemeni
Vă veți trezi cu o durere groaznică de cap, poate chiar cu ochii sângerând. Nu vă faceți griji, e doar din cauza faptului că Saturn trece printr-o conjuncție melodioasă prin fața lui Venus care e în superhipertensiune arterială și cosmică. Un vecin vă va da o veste proastă: partenerul sau partenera dvs. nu l-a satisfăcut aseară. Aveți șanse mari să vă schimbați jobul. Puteți deci să mergeți azi la serviciu și să vă înjurați (poate chiar scuipați) șeful.

Rac
Va fi o zi minunată pentru nativii din Rac. Veți primi o groază de bani, deci puteți și voi să vă abandonați jobul. Luna e în Fecioară care e pe taur deci vă puteți pregăti pentru o noapte încinsă: vă va lua foc casa. După ce o veți stinge, totuși veți cunoaște persoane noi cu care veți lega discuții interesante (cel mai probabil pompierii). Dacă vă mai rămâne timp puteți începe și o afacere.

Leu
Leul va fi în scădere în raport cu Euro. Asta înseamnă că nu veți avea o zi prea grozavă dacă nu v-ați salvat economiile în moneda unică europeană. Pe plan amoros va fi bine pentru că Luna are o rază ecuatorială de 1,738.14 km și un volum de 2.1958 × 10 la puterea 10 km cubi, iar asta nu poate fi decât minunat. Vă puteți deci aștepta la o noapte romantică. Singur însă pentru că partenerul sau partenera vă va părăsi fără să vă dea prea multe explicații. Oricum, există și părți bune: un vecin de-al dvs va căștiga atât de mulți bani încât va fi rezolvat pe viață. Partea proastă e că dumeavoastră nu veți avea însă niciun beneficiu din asta.


Fecioară
Veți cunoaște o persoană de care vă veți îndrăgosti pe loc și cu care vă veți căsători chiar azi și veți avea 3 copii, tot azi, după care spre seară veți divorța iar în apropierea miezului nopții va avea loc și partajul bunurilor acumulate în timpul căsniciei. Veți deschide și o afacere, veți ieși în oraș cu prietenii, veți primi bani, îi veți pierde, vă veți îmbolnăvi, vă veți vindeca. În toată agitația asta veți uita să mâncați și cel mai probabil a doua zi dimineața vă veți trezi la urgențe după care o veți lua iar de la capăt.

Balanță
Dimineața nu va fi foarte reușită. Vă veți bate planta carnivoră pentru că v-a mâncat micii pe care vi-i lăsaseți pe masă aseară pentru a-i mânca la micul dejun. Spre după-amiază, în schimb, lucrurile vor merge mai bine, vă veți cumpăra alți mici pe care îi veți mânca (virgulă) cu poftă. Seara, după ce vă întoarceți de la serviciu va fi însă iarăși nasol deoarece pe lângă că vă va fi rău de la mici înfulecați, veți găsi planta carnivoră alături de alte plante prietene de-ale ei întinse pe canapea râgâind după ce vă vor fi golit frigiderul. Luna e ok.

Scorpion
Va fi o zi ploioasă, în special în vestul țării. În nord va fi caniculă dar sunt condiții de ninsoare spre după-amiază. Cerul va fi senin în rest, dar vântul va sufla cu putere de la slab până la moderat. La munte vă veți putea scălda, temperatura apei fiind undeva în jurul valorii de 0 grade. În țară temperaturile vor oscila între -14 grade la Sculeni și +46 la Melbourne, care e tot în țară dar în alta. Luna va apărea doar după apusul soarelui.

Săgetător
La birou, șeful vă va promova dar vă va micșora salariul. Mașina dvs cea nouă va porni la prima cheie, însă doar împinsă iar după câteva sute de metri se va opri din nou. Când veți reuși să mergeți câțiva km totuși, veți regreta că a mers pentru că veți face accident. Acasă vaca vă va călca pe picior în timp ce veți încerca să o mulgeți iar de nervi îi veți vărsa tot laptele în cap. Puteți începe o aventură serioasă cu o persoană din zodia Gemeni deoarece Luna este la o petrecere galactică alături de Mercur, Venus și Marte. Jupiter nu a venit preferând să rămână să se rotească în jurul axei proprii.

Capricorn
Nu va fi chiar foarte bine dar nici foarte rău. Dacă ar fi să găsim cuvântul potrivit pentru a caracteriza această zi pentru nativii din Capricorn cu siguranță acesta ar fi “nicicum” , dar un “nicicum” din acela groaznic, băă deci groaznic, plictiseală maximă. Nu veți păți nimic, nu veți face nimic și nu vi se va întâmpla absolut nimic toată ziua. Nu veți cunoaște nicio persoană nouă, nici o afacere, niciun vecin nu vă va da vreo veste, șeful nici măcar nu va veni azi la lucru, partenerul sau partenera nu vă va nici părăsi, nu vă va face nici bucurii. Luna nici ea nu se va vedea din cauza norilor.

Vărsător
Veți asculta o piesă a artistei (că) Kat de Luna semn că Luna e în toane bune. Veți avea un examen greu pe care îl veți lua fără probleme doar dacă sunteți din Pitești iar examenul este unul auto. Dacă vă va trece o pisică neagră prin față să fugiți după ea și să nu vă lăsați până nu o prindeți. După ce o prindeți duceți-o la un preot ortodox să v-o exorcizeze în schimbul sumei de 500 de lei sau a unui scurt și duhovnicesc sex anal. Doar așa veți putea scăpa de ghinion. Dacă nu vă trece prin față, lăsați pisica în pace. Veți avea o zi bună. Preotul la fel.

Pești
E o zi foarte bună pentru făcut plimbări cu iahtul, pentru o excursie la Monte Carlo, pentru o seară superbă pe plajă numărând bani, primind un masaj și ascultând valurile. Dar, să fim serioși, când nu e o zi bună pentru așa ceva. Revenind la viața reală ziua va fi una obișnuită. Vă veți trezi la 6 ca să mergeți la muncă, vă veți întoarce obosit(ă) de la muncă și vă veți găsi partenetul(a) întins leneș pe canapea la TV. Veți întreba dacă a făcut ceva de mâncare și vă va răspunde cu un geamăt nepăsător. Flămând și frustrat veți merge să beți până seara când vă veți întoarce acasă, partenerul(a) va fi tot pe canapea la TV de data asta însă sforăind. Vă veți culca frustrat atât gastric cât și sexual și veți mulțumi Lunii și lui Jupiter că v-ați născut în România.



                                              p.s.:        http://zamfy-blog.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu